Team

JESSIE BEURSKENS
Projectleider Political Catwalk

Jessie is projectmanager bij FASHIONCLASH, een innovatief en multidisciplinair mode platform voor opkomende ontwerpers. Voor de editie van Political Catwalk 2019 zal FASHIONCLASH naast Stichting F6 mede verantwoordelijk zijn voor de organisatie van het project.

ELS PETIT
Co-Projectleider Political Catwalk

Els is freelance projectleider bij FASHIONCLASH en mede verantwoordelijk voor de organisatie van Political Catwalk 2019. Els is mede oprichter van FASHIONCLASH  en heeft een achtergrond als ontwerper. Ze heeft vele (mode)producties begeleid in binnen en buitenland o.a. voor haar eigen kledinglijn.

SEPEHR MAGSOUDI
Artistiek projectleider Political Catwalk

Designer & stylist Sepehr studeerde aan het AMFI, liep stage bij de televisie en bij Jeroen van Tuyl tot hij in Parijs gaat wonen en aan zijn eigen kledinglijn begint. In 2010 was Sepehr ook te zien in het programma ‘Project Catwalk’ op RTL 5 en het jaar daarop opende hij de Amsterdam Fashion Week met ‘Intense Existence’. Wereldfaam kwam daarna met zijn optreden bij MTV met My Super Sweet Sixteen Worldclass. Sepehr was eindverantwoordelijk voor de workshops en artistieke inhoud van Political Catwalk 2017.

AZIZ BEKKAOUI
Gastdocent Political Catwalk

Aziz Bekkaoui heeft in de loop van zijn carrière in de mode en kunst een krachtige handtekening ontwikkeld. Kenmerkend is zijn liefde voor innovatie, vloeiende vormen en beweging. Aziz zal tijdens Political Catwalk de deelnemers in zijn atelier ontvangen en een workshop verzorgen.


MARIA MIHAILOVA
Artistiek medewerker Political Catwalk

Maria studeerde mode aan mode academie Artemis in Amsterdam, werkt als HR medewerker bij de Provincie Noord-Holland en was samen met Sepehr verantwoordelijk voor de kledinglijn en workshops bij Political Catwalk

 

PETER PAUL KLEINLOOH
Projectcoördinator

Peter Paul Kleinlooh is mede oprichter van Stichting F6. Hij was oa. docent maatschappijleer.